Montageservice

Als u kiest voor één van onze kwaliteitszonweringen of rolluiken dan wilt u ook dat deze op een vakkundige manier wordt bevestigd aan uw gevel. Om dit te realiseren gebruiken wij hoogwaardige montage materialen, onder andere RVS in combinatie van een chemische verankering.

Door onze montage materialen effectief aan te passen aan het door u gekozen product en deze af te stemmen op de bouwkundige staat van uw gevel zijn wij in staat om bij u een kwaliteitszonwering te monteren waar u jarenlang plezier van heeft.

Tevens zijn al ons geleverde producten voorzien van een CE-certificering welke vanaf 1 maart 2006 verplicht is gesteld voor zonweringen en rolluiken.

Ons personeel is VCA gecertificeerd. en in het bezit van het hoogwerker certificaat.

Onderhoudscontract

Ga voor gemak en zekerheid schaf bij u aankoop direct een onderhoudscontract aan. Onze onderhoudscontracten hebben als doel de kwaliteit van uw zonwering of rolluik te waarborgen, het omvat onder meer:

• Het smeren van alle draaiende onderdelen
• Het controleren van alle bevestigingspunten
• Het controleren en eventueel nastellen van de afstelling
• De benodigde smeermiddelen zijn voor onze rekening.
• Het contract is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

* Indien er buiten de garantieperiode door eventuele schade en/of slijtage, onderdelen vervangen dienen te worden, zal dat in overleg met de desbetreffende persoon geschieden.

Smeenk zonwering zal telefonisch bericht geven over de datum van controle, zodat u de maatregelen kan treffen voor het vrijmaken van benodigde werkruimte.

Garantie en kwaliteit

Onze producten zijn CE-Gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Smeenk zonwering en rolluiken hanteert een garantietermijn van 5 jaar op fabrieksfouten. Garantie geld niet voor zaken die aan normale slijtage onderhevig zijn.

De garantie vervalt indien door onoordeelkundig gebruik, onjuist of onvoldoende onderhoud schade ontstaat. Vervolgschade wordt te allen tijden uitgesloten.

Smeenk zonwering en rolluiken levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Klantgerichte, technische innovatie , gekoppeld aan een streven naar het leveren van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten, dragen er aan toe dat u als klant een uitstekend product voor een juiste prijs krijgt.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over een product of wenst u een vrijblijvend offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN